Wie zijn wij?

Wij zijn Raoul Foe-Aman en Adinda van Galen Last. Vanuit onze muzikale achtergrond en jarenlange ervaring in de muziekwereld zijn wij RA@WORK begonnen. Door ons uitgebreide netwerk is het mogelijk om artiesten en bands dichter bij hun doel te laten komen. Eerlijkheid en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij denken mee, luisteren en adviseren vanuit onze eigen ervaring. Maar klant is altijd koning. Wij zullen waar mogelijk alle wensen vervullen. Onze positieve en oplossingsgerichte instelling zal meehelpen om je doel te bereiken. Wat wij toezeggen maken wij waar. 

Raoul

Mijn naam is Raoul Foe-Aman en ben bassist, composer, songwriter en musical director. Vanaf mijn 9e jaar speelde ik al bas in de kerk. Daar liggen mijn roots, mijn gospel achtergrond. Ik heb ruime ervaring met optredens op festivals, theaters, poppodia, radio en tv. Ook heb ik in mijn loopbaan voor diverse artiesten gespeeld oa Steffen Morrison, Shirma Rouse, Ali B, Jurgen Rayman, Omri Tindal en Gio. Ik geloof erin dat hard werken, eerlijkheid en openheid beloond word. Muziek is mijn passie. En ik was er altijd van overtuigd dat ik op een dag andere mensen verder zou kunnen helpen met hun droom om verder te komen in de muziek. Geloof in jouw eigen kunnen! Yes you can!

Adinda

Mijn naam is Adinda van Galen Last. Ik heb ruim 21 jaar ervaring in de muziekwereld als singer/songwriter, backingvocalist en vocal coach. Ik heb in die 21 jaar mooie dingen mogen doen in binnen en buitenland. Van backingvocalist, vocal coach, begeleiding van artiesten in de studio, workshops tot het schrijven van liedjes. Eigenlijk te veel om op te noemen.
Ik heb een SPW4 opleiding gedaan met specialisatie onderwijs. Je zou denken dat dit niets te maken heeft met de muziek. Maar niets is minder waar. In het onderwijs ben je veel met muziek bezig en het begeleiden/coachen van mensen/groepen is waar mijn hart ligt . En dat is bij RA@work niet anders.
Leef vanuit je hart en ontdek je passie. Geniet van alles wat je doet en haal daar je energie uit. Geloof in jezelf en je kwaliteiten. Wij zullen je begeleiden om het mooiste en beste in jezelf naar boven te krijgen.

Vanaf mijn 18e is dit mijn levenszin.
What you want is what you can get! Just put your trust in it!

Heb jij iets wat wij MOETEN horen?